Káva na filtr - Chuťový profil - černý rybíz
-
Kávu na filtr pražíme tak, aby vynikl její přirozený chuťový potenciál.
-
Pražení je světlejší, díky čemuž se projeví přirozená ovocnost a sladkost.
-
Kávu ideálně namelte těsně před samotnou přípravou.
-
Je ideální pro alternativní metody přípravy, jako je V60, Chemex, AeroPress, či jiné alternativní metody přípravy.
-
Čerstvě praženou kávu doporučujeme nechat alespoň 7-10 dní po pražení odstát. Díky tomu si její chuť užijete v celé své kráse.

Kenya Nguguini Washed SL28, SL34, Ruiru 11, Batian Filter
Šťavnatá a výrazná Keňa, tak jak ji všichni máme rádi. Jedná se o jakost AA, tedy největší zrnka, skvělá acidita je zaručena!
| Chuťový profil | černý rybíz, pomeranč, brusinky |
|---|---|
| Praženo na | Filtr |
Skladem
od
420 Kč

