Rwanda Intego Anaerobic Natural Red Bourbon Filter - Hmotnost: 1 000 g

Rwanda Intego Anaerobic Natural Red Bourbon Filter - Hmotnost: 1 000 g


Tohle je opravdová bomba! Výrazná a aromatická anaerobka ze Rwandy. Chci vědět více
Tohle je opravdová bomba! Výrazná a aromatická anaerobka ze Rwandy. Chci vědět více

Chuťový profil

ostružiny

ostružiny

červené hrozny

červené hrozny

nugát

nugát

Tělo

Sladkost

Acidita

Hořkost

Země původu

Rwanda, Nyamasheke

Producent

Intego

Proces zpracování

Anaerobic natural

Odrůda

Red Bourbon

Nadmořská výška

1 600 - 2 100 m n. m.

Profil pražení

Filter roast

Výrobce: The Roses Kód produktu: P00057-2 Doprava a platba

Chuťový profil

ostružiny

ostružiny

červené hrozny

červené hrozny

nugát

nugát

Tělo

Sladkost

Acidita

Hořkost

Země původu

Rwanda, Nyamasheke

Producent

Intego

Proces zpracování

Anaerobic natural

Odrůda

Red Bourbon

Nadmořská výška

1 600 - 2 100 m n. m.

Profil pražení

Filter roast

1 460 Kč
Upřesněte výběr produktu
Varianta neexistuje
Skladem (> 30 ks)
Výrobce: The Roses Kód produktu: P00057-2 Doprava a platba

Tohle je opravdová bomba! Výrazná a aromatická anaerobka ze Rwandy.

O regionu

Káva pochází z Gasharu Coffee Washing Station, nacházející se v sektoru Macuba, distrikt Nyamasheke, Západní provincie Rwandy. Stanice pracuje s komunitou přibližně 1 650 farmářů a nabízí orchestr experimentálních zpracování od naturálních, honey, až po anaerobní — a právě ten nejnovější “Resolution” stojí za pozornost. Nadmořská výška farmářů se pohybuje mezi 1 600 a 2 100 m n. m., samotná stanice je v úrovni 1 670 m, což společně s kyselou půdou a ročními srážkami kolem 1 300–1 400 mm vytváří ideální základ pro výraznou chuť. Pěstitelé také spolupracují na zlepšení komunitní finanční odolnosti prostřednictvím vzdělávacích iniciativ.

O farmě / zpracování

Tahle káva je výsledkem řady experimentálních pokusů — anaerobní fermentace v uzavřeném prostředí během prosincového sklizňového období 2024, pečlivě vybraný proces nazvaný “Resolution”, který spojuje cílevědomost a inovaci. Cílem anaerobní fermentace je zvýraznění acidity a aromatického chuťového profilu.

O chuti

Chuťový profil je velmi netradiční pro kávy ze Rwandy. Anaerobní fermentace kávě dodala výrazné aroma a transparentní chuť. Díky tomu v ní ucítíte chutě červených hroznů, ostružin a nugátu.

.

Výrobní společnost The Roses Co. s.r.o.
Adresa Purkyňova 108, 612 00 Brno
Email info@theroses.cz
%s ...
%s
%image %title %code %s
%s