Káva na espresso - Chuťový profil - ostružiny
-
Kávu na espresso pražíme tak, aby vynikl její přirozený chuťový potenciál.
-
Profil pražení hledáme pro každou kávu zvlášť, abychom zajistili čistou a plnou chuť, ideální tělo a texturu.
-
Čerstvě upraženou kávu nechejte ideálně 10 - 14 dní odstát. Díky tomu si její chuť užijete v celé své kráse.
-
Naše kávy na espresso nejlépe chutnají při poměru 1 : 2,3-2,5. Tedy pokud na dvojité espresso používáte např. 18 gramů, výstup by měl být mezi 42 - 45 gramy. Čas extrakce cca 25 - 35 vteřin.

Rwanda Intego Anaerobic Natural Red Bourbon Espresso
Tohle je opravdová bomba! Výrazná a aromatická anaerobka ze Rwandy.
| Chuťový profil | ostružiny, červené hrozny, nugát |
|---|---|
| Praženo na | Espresso |
Skladem
od
430 Kč

